StreamOne in Spanje

StreamOne in Spanje

0 0 7 april, 2015

Door Ruud van der Linden van StreamOne.

Geïnspireerd door onze telefonieprovider Voys hebben ook wij besloten ons hele kantoor tijdelijk te verhuizen naar het buitenland. Halverwege maart zijn we daarom voor ruim een week afgereisd naar een villa in Málaga aan de Costa del Sol in Spanje.

De reis vond plaats in twee vluchten, zodat we continu bereikbaar bleven. Computer- en telefonie-apparatuur ging mee in de bagage en de vliegveld-security fronsde wel even toen ze onze tassen vol met stekkerdozen en netwerkkabels aantroffen.

De villa had een prachtig uitzicht op de zee, en op de niet al te snelle internetverbinding werd alle apparatuur aangesloten. Ondanks de lage internetsnelheid werkte onze telefoon zonder problemen; klanten die belden hadden geen flauw idee dat we in Spanje zaten als ze ons op ons 030-nummer belden.
streamoneafbeelding
Overdag werd er gewerkt en in de avonden en in het weekend werden er spelletjes gedaan, films gekeken en uitstapjes gemaakt naar o.a. het nabijgelegen Benalmadena, de stad Malaga en de stad Sevilla. In Sevilla zagen we na 6 dagen regen eindelijk voor het eerst de zon. Ook na het weekend brak de zon gelukkig vaker door en kon er voor het eerst stand-up worden gedaan in het zwembad (koud!).

Tijdens ons verblijf in Spanje is er relatief veel overlegd over voortgang van projecten en is er veel geëvalueerd. Dit op een manier waarop dat in Nederland niet zo gauw zou zijn gebeurd. We hebben elkaar persoonlijk beter leren kennen, en er is natuurlijk ook gewoon ontwikkeld aan onze software; het StreamOne Platform.

Kortom, in alle opzichten was het een geslaagde reis, ondanks het slechte weer gedurende de eerste helft van ons verblijf. De combinatie van werken en leuke dingen doen in het buitenland bleek een goede; een bedrijfsuitje, gewoon werken, en een “hei-sessie” in één. We kunnen het iedereen aanraden! 🙂

Op onze Facebook-pagina zijn meer foto’s te vinden van de reis:
facebook.com/streamone. (like ons ook even!)

0 Comments

Geef een antwoord