Waarom?

Waarom?

0 12 29 september, 2014

Door Anniek Ottens

Voys verhuist één week naar het buitenland.

Je bedrijf, inclusief medewerkers, voor één week verplaatsen naar het buitenland. Een mooie uitdaging of gekkenwerk? Bij Voys zien we het als een mooie uitdaging en gaan het dan ook ‘gewoon’ doen. Woensdag 1 oktober vertrekken we vanaf vliegveld Eelde naar het Spaanse Girona, waar 34 mensen een week lang in een speciaal daarvoor ingericht huis aan het werk gaan. Omdat we volledig in de cloud werken, is de belangrijkste voorwaarde voor het slagen van het project een héél goede internetverbinding.

Locatie-onafhankelijk

Met deze werkvakantie laten we zien dat de diensten van Voys je de volledige vrijheid geven om te werken waar je wilt: locatie-onafhankelijkheid noemen we dat. Het enige wat we in Spanje hoeven te doen is onze laptops verbinden met het internet en een internetkabel in onze telefoons pluggen. We blijven tijdens onze week in Spanje gewoon bereikbaar per mail én op onze 050-nummers: klanten merken niets van de tijdelijke verhuizing.

Internetkwaliteit

Nooit eerder verplaatste een bedrijf met zoveel medewerkers haar activiteiten voor een week naar het buitenland. Het project staat of valt met de internetverbinding: de (kwaliteit van) telefonie is afhankelijk van de kwaliteit van het internet. Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringen en avonturen? Volg ons dan via eenweekwerkeninhetbuitenland.nl en via Twitter op @WorkWeekTweets.

0 Comments

Geef een antwoord