Work hard, laugh hard

Work hard, laugh hard

0 3 6 oktober, 2014

Door Mark Leenders

Een beknopt overzicht van het weekend

We kunnen het niet ontkennen: doordeweeks is er keihard gewerkt, maar in het weekend is er vooral enorm gelachen. ‘Work hard, laugh hard’, het zou de tagline van onze week hier kunnen zijn. In het weekend bleek dat we naast een bijzonder sportief bedrijf, ook een enorme bak aan cultuursnuivers hebben binnen onze club. Een kort overzicht van onze activiteiten.

Leeswaarschuwing: de volgende alinea’s en foto’s kunnen jaloersmakend zijn 😉

Via Ferrata

bergklimmen
De supernerds van VoIPGRID vermaakten zich hangend aan een rotswand bij de Middellandse zee. Reacties varieerden van “pushing boundaries” tot “epic”.

Stadje kijken: Barcelona

barcelona
Verschillende groepjes hebben deze prachtige wereldstad bezocht en alle highlights zijn gezien. Parc Güell was dé favoriet. Wat een prachtige, groene wereld om in te verdwalen.

Stadje kijken: Girona

girona
Een adembenemend mooie stad die je in één dag makkelijk kunt bekijken, als je niet te lang blijft hangen in één van de fantastische tapas restaurantjes. Girona is een echte studentenstad die nog niet aangetast lijkt te zijn door het massatoerisme.

Canyoning

weekend
Bij canyoning denk je aan een groep stoere mannen en vrouwen die zich niet laat tegen houden door een berg of een rivier. Deze bikkels willen gewoon de snelste route van A naar B. En dat klopte. Het was een avontuur, met als grande finale een sprong van 9 meter hoog in een rivierbedding.

Dali museum

dali
De besnorde chaoot Dali is voor acht belhamels dit weekend een held geworden. Wat een enorme productie en wat een fantastische kwaliteit. Een ontzettend inspirerend bezoek dat ik iedereen kan aanbevelen.

0 Comments

Geef een antwoord